tanár tábla

Minden ami egy óraterv, egyéni fejlesztési terv elkészítéséhez kell egy csomagban!

  • Előre beépített elrendezés- fejléc, óraterv kifejtése
  • Szakkifejezések
  • Formázott nyomtatási kép

 

Kiknek ajánljuk? 

Óvodapedagógusoknak, tanítóknak és tanároknak 1-12. osztályig, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak

Mire használhatók a sablonok?

Röviden? Óratervek és óravázlatok készítésére. Hosszabban: a Classbook-óratervezőben sablon segítségével magunk válogathatjuk kattingathatjuk be a tanítási óra elemeit. Így gyorsan és az Útmutatókban foglaltak szerint elkészülnek az óratervek.

Elfogadják portfólióban, látogatásokkor?

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez iránymutatásai alapján készült, a formai előírások betartásával.

Programjaink

Óraterv A minta

Óraterv A minta szerint

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Hatodik, javított változat szempontjai szerinti óratervek készítésére alkalmas.

Óraterv B minta

Óraterv B minta szerint

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Hatodik, javított változat szempontjai szerinti óratervek készítésére alkalmas.

Egyéni fejlesztési terv minta

Egyéni fejlesztési terv 

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez felhasználói dokumentáció értelmezéséhez- Gyógypedagógiai nevelés domentumban leírt egyéni fejlesztési tervek készítésére alkalmas.

Classbook-óratervező sablonnal, hogyan lehet  óratervet, óravázlatot írni?

Szakmai tartalom

OFI és az Oktatas.hu szakmai anyagai figyelembevételével naprakészen frissítjük. A pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtak szerint A és B változatban.

Időtakarékos

Okos megoldások rövidítik le a dokumentálásra szánt időt, egy komplett óraterv, foglalkozásterv, egyéni fejlesztési terv percek alatt elkészíthető.

Könnyen, tanulható és kezelhető

Az oktató videók és az útmutatók alapján mindenki , könnyedén elsajátítja a programok használatát. 

 

Minden egy helyen megtalálható

A sablon személyre, osztályra, tantárgyra lebontva átláthatóan tárolja a felkészülési terveket. Kulcsszó alapján kereshető minden információ.

Személyre szabott

Úgy terveztük, hogy a személyre, igényekre szabható legyen. Minden tantárgyra , minden évfolyamban.

v

Támogatás

Kérés, kérdés vagy probléma merül fel? A program idejére szakmai segítséget nyújtunk.

Licenc vásárlást követően azonnal letölthető

nincs szállítási díj

Akik már kipróbálták

Az óratervező sablonok hosszú fejlesztés eredménye. Részt vettek a véleményezésben és fejlesztésben: alsós tanítók, felsős – és középiskolai tanárok, szakértők. 

Jobbágy Miklósné- pedagógiai szakértő

Teszteltem és tanultam a használatát a Classbook óratervezőnek, és elkészítettem a tanfelügyeletemre az óraterveimet! Elfogadták és nagyon részletesnek tartották. Nagy segítséget nyújt a tanórai tervező munkámban. Javaslom, bátran kezdjétek el használni a siker nem marad el!

Tóth Lászlóné - középiskolai tanár

„Kipróbáltam a Classbook óratervezőt.Az alkalmazás hasznos segítője lehet minden pedagógusnak, aki a munkájához óravázlatokat készít.
Kevés idő alatt készíthetünk szép igényes óravázlatokat.”

Modern Iskola

Teszteltem és tanultam a használatát a Classbook óratervezőnek, és elkészítettem a tanfelügyeletemre az óraterveimet! Elfogadták és nagyon részletesnek tartották. Nagy segítséget nyújt a tanórai tervező munkámban. Javaslom, bátran kezdjétek el használni a siker nem marad el!

Néhány szervezet, akik minket választottak

Az ország szinte minden közoktatási intézményében jelen vagyunk

Székesfehérvári Tankerületi Központ

Pápai Tankerületi Központ

Váci Tankerületi Központ

Hajdúböszörményi Tankerületi Központ

Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ

Érdi Tankerületi Központ

Kisvárdai Tankerületi Központ

Mohácsi Tankerületi Központ

Székesfehérvári Tankerületi Központ

Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat

Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat

Jesper Kft

Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely

Csuha Antal Baptista Ált. Iskola, és Gimnázium, Szakgimnázium. és Szakközépiskola

Szellő EGYMI

Érted Vagyunk Szakiskola és EGYMI

Gyakran ismételt kérdések

Kezdetek
Miért alkottuk meg a Classbook-óratervező és a Skillful egyéni fejlesztési terv író programokat?
Azért alkottuk meg a programot, mert felmerült az igény, hogy a minőségi munka nem menjen a pedagógusok szabadidejének a rovására. A tanítási órákra való felkészülés minél könnyebb de szakszerű legyen.
Milyen elismeréseket kapott a program?
Több mint 4 éve dolgozunk programjaink fejlesztésén, finomításán. Eddig több mint 2000 pedagógussal tartottuk a kapcsolatot. Folyamatosan figyelembe vesszük a tanároktól, tanítóktól, szakfelügyelőktől jövő javaslatokat, és beépítjük a programokba. Iskolák komplett tantestülete tervezi velünk foglalkozásait. Facebook oldalunk több mint 2500 követővel rendelkezik, facebook csoportban majdnem 5000 csoporttag található. Vállalkozásunk 2017-ben megkapta a Széchenyi terv digitálisan felkészült vállalkozás minősítést.
Miért kellenek az óravázlatok?
A pedagógusok értékelésekor a tanfelügyelők a 326/2013. (VIII.30.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) 148. § (2) bekezdésében foglaltak alapján kötelesek áttekinteni az alábbi dokumentumokat, így ezek előkészítésére az ellenőrzött pedagógusoknak előre föl kell készülniük:

  • a meglátogatott órákra vonatkozó tanmenetek,
  • a meglátogatott órák óraterve vagy foglalkozásterve,
  • az egyéb foglalkozások (szakkör, korrepetálás, stb.) tervezési dokumentumai,
  • a foglalkozások haladási és osztályozó naplója,
  • a meglátogatott órákon részt vevő tanulók füzete.

Természetesen a tanfelügyeleti ellenőrzésről szóló hivatalos tájékoztatás előtt sem a pedagógus sem az igazgató nem tudja, hogy melyik órát látogatja meg a tanfelügyelet, de a dokumentumokat úgy kell előkészíteni, hogy azok megfeleljenek az elvárásoknak.

Pedagógus portfólió, látogatások formai elvárásainak megfelel?
Mindkét program a Pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtaknak megfelelően fekete, Times New Roman 12-es betűvel dolgozik.
Technikai kérdések
Milyen rendszer alatt működnek a programok? Mekkor a helyigénye?
A programok windows rendszer alatt működnek,38 Mb helyigénnyel.
Mi a teendőm a program első használatba vételekor?
A programok 4 módon tartalmaznak részletes leírást. A programokban található egy használati kézikönyv, továbbítunk egy rövidített útmutatót, a honlapon található részletes videós bemutató magyarázattal, és a programok maguk is tartalmaznak magyar nyelvű instrukciókat a használattal kapcsolatban.
Hányan használhatják a programot?
A program egy felhasználóra van tervezve. A profil kialakítása után adatainkat csak be kell kattintani, a rendszer önmagától kitölti a megfelelő sorokat.
Mit tegyek ha lejár a licencem?
Amennyiben szeretné megújítani licencét kérem írjon az info@oraterv.hu oldalra.
Ha lejár a licencem elvesznek az óraterveim is?
A válasz:nem. Az terveket el lehet menteni saját gépre, onnan bármikor előhívhatóak. A program a licenc megvásárlását követően lesz aktív.
Ha problémám merült fel a programmal kapcsolatban hol jelezhetem?
Amennyiben bármilyen kérés kérdés vagy probléma merül fel a honlapon keresztül a kapcsolatfelvételi lapon vagy az info@oraterv.hu címen jelezhető. A lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk. Az eddigi tapasztalat alapján egyértelműen kijelenthető, hogy kizárólag olyan típusú problémák merülnek fel, amely az általunk adott instrukciók alapján, könnyedén kiküszöbölhetőek.
Rendelés
Mi a teendőm rendeléskor?
Megrendelés menete
új vásárláshoz és licenc-idő meghosszabbításhoz
1, Válasszon ki egy terméket , és kattintson rá! A következő oldalon, egy részlettes leírás található a termékről, itt kell kattintani a KOSÁRBA RAKOM gombra! További termékek választhatók, a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gomb megnyomásával. Automatikusan visszakerül a boltba.

2, Folytassuk a vásárlást! Kattintson a KOSÁR gombra! Van kuponja? Írja be a kuponkódot és nyomja meg a KUPON BEVÁLTÁSA gombot! Nyomja meg a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombot!

3,Töltse ki az adatait! Ellenőrizze le az adatait! Főleg az email címet mert ez a legfontosabb kommunikációs csatorna! Kattintson a közvetlen banki átutalásra, pipálja be az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket! Majd nyomja meg a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot!

4, Ebben a pillanatban meg is érkezett a visszaigazolás a saját, megadott email címre.Most annyi teendő van, hogy a levélben megadott számlaszámra fizesse be a vételárat!

5, Amint az utalás teljesül egy számlát és egy teljesített rendelésről szóló értesítést küldünk az email címre. A letöltésre kell kattintani, és letölteni a file-okat! A file-okat a rendszer egyszer engedi letölteni.

Hogyan tudok kedvezményt elérni?
Amennyiben több pedagógus, vagy egy egész tanári kar összefog, jelentős kedvezményt tudunk felajánlani. Az igényt az info@oraterv.hu címen jelezhetik.
Mi történik az adataimmal?
A megadott személyes információkat az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően tároljuk. Harmadik személynek nem adjuk ki.

Pin It on Pinterest

Share This