Csomag 2-Skillful egyéni fejlesztési terv + Classbook-óratervező B 2021-2024

12 600 Ft

A Classbook-óratervező program Magyarország egyetlen,pedagógusok számára készült Óra,- foglalkozástervező sablonja

CLASSBOOK-ÓRATERVEZŐ B sablon

A Classbook-óratervező sablon úgy készült, hogy az Útmutató a pedagógusok előmeneteli rendszerében előírt foglalkozásterveket, óraterveket lehessen készíteni.

Leírás:

Időtakarékosan, percek alatt komplett óraterv készíthető, előre beírt elemekből összeállítható, a program több mint 500 szakkifejezést tartalmaz, amit korlátlanul lehet bővíteni.
A pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtak szerint A változatban.

Forrása:

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Ötödik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag hatodik, javított változata 10. sz. melléklet Óraterv –Óraterv – „B” változat  Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez (pdf) (hatodik változat)

Személyre szabható mert szaktól, pedagógus munkakörtől függetlenül minden pedagógus korlátlan óraszámban készíthet vele terveket
Könnyen kezelhető, nem kell szerkeszteni, azonnal nyomtatóbarát verzióban előállítja a terveket
Az egész éves óravázlat gyűjteményt osztályonként, évfolyamonként, tantárgyanként rendszerezve tárolja
Órára, napra pontosan lekérdezhető, nyomtatható, megváltoztatható.

Használati ideje: 2020. június 08-tól 2021. augusztus 31-ig érvényes.

A Skillful egyéni fejlesztési terv sablon Magyarország egyetlen,pedagógusok gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok számára készült egyéni fejlesztési tervek előállításra alkalmas programja

SKILLFUL-egyéni fejlesztési terv sablon

A sablon úgy készült, hogy az Útmutató a pedagógusok előmeneteli rendszerében előírt egyéni fejlesztési terveket lehessen készíteni.

Leírás

Forrás: Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez hatodik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag ötödik, javított változata 15. sz. melléklet Az egyéni fejlesztési terv sablonja és tartalmi elemei Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez (pdf) (hatodik változat)

Percek alatt komplett egyéni fejlesztési terv készíthető, előre beírt elemekből összeállítható. A program több mint 500 szakkifejezést tartalmaz, amit korlátlanul lehet bővíteni.
Alkalmi és hosszú távú tervek készítésére is alkalmas
Nagyon egyszerűen kezelhető , nem kell szerkeszteni, azonnal nyomtatóbarát verzióban előállítja a terveket
Átlátható, mert tanévre lebontva, rendszerezve, egyénre szabható módon betűrendben tárolja a terveket
Könnyen megtanulható a programhasználata: A tervek elkészítését útmutató, programban magyarázatok, videós bemutató is segíti.

Használati ideje: 2020. június 08- 2021. augusztus 31-ig érvényes.

Pin It on Pinterest