Pedagógiai tervező sablonok

Óravázlat, óraterv készítése percek alatt.

Tanároknak, tanítóknak, gyógy – és fejlesztőpedagógusoknak

dokumentációs tervező és adminisztrációs sablonok modern megoldásokkal

Termékeink

A mindennapos  adminisztrációs munka megkönnyítésére hoztuk létre tervező sablonjainkat.

Óraterveket, óravázlatokat,  készíthet előírás szerinti formában, beépített elemkkel, pedagógiai szakkifejezésekkel.

„A formát mi adjuk, a tartalmat te!”

Óraterv A minta

Óraterv A sablonon

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Hatodik, javított változat szempontjai szerinti óratervek készítésére alkalmas.

Óraterv B minta

Óraterv B sablonon

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Hatodik, javított változat szempontjai szerinti óratervek készítésére alkalmas.

Egyéni fejlesztési terv minta

Egyéni fejlesztési terv sablon

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez felhasználói dokumentáció értelmezéséhez- Gyógypedagógiai nevelés domentumban leírt egyéni fejlesztési tervek készítésére alkalmas.

Minden ami óraterv elkészítéséhez kell egy csomagban!

  • Előre beépített elrendezés- fejléc, óraterv kifejtése
  • Szakkifejezések
  • Tárolási lehetősáég
  • Formázott nyomtatási kép

 

Kiknek ajánljuk? 

Óvodapedagógusoknak, tanítóknak és tanároknak 1-12. osztályig, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak

Mire használhatók a sablonok?

Röviden? Óratervek és óravázlatok készítésére. Hosszabban: a Classbook-óratervezőben sablon segítségével magunk válogathatjuk kattingathatjuk be a tanítási óra elemeit. Így gyorsan és az Útmutatókban foglaltak szerint elkészülnek az óratervek.

Elfogadják portfólióban, látogatásokkor?

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez iránymutatásai alapján készült, a formai előírások betartásával.

Classbook-óratervező sablonnal, hogyan lehet  óratervet, óravázlatot írni?

Időtakarékos

Okos megoldások rövidítik le a dokumentálásra szánt időt, egy komplett óraterv, foglalkozásterv, egyéni fejlesztési terv percek alatt elkészíthető.

Szakmai tartalom

OFI és az Oktatas.hu szakmai anyagai figyelembevételével naprakészen frissítjük. A pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtak szerint A és B változatban.

Könnyen, tanulható és kezelhető

Az oktató videók és az útmutatók alapján mindenki , könnyedén elsajátítja a programok használatát. 

 

Minden egy helyen megtalálható

A sablon személyre, osztályra, tantárgyra lebontva átláthatóan tárolja a felkészülési terveket. Kulcsszó alapján kereshető minden információ.

Személyre szabott

Úgy terveztük, hogy a személyre, igényekre szabható legyen. Minden tantárgyra , minden évfolyamban.

v

Támogatás

Kérés, kérdés vagy probléma merül fel? A program idejére szakmai segítséget nyújtunk.

Licenc vásárlást követően azonnal letölthető

nincs szállítási díj

Akik már kipróbálták

Az óratervező sablonok hosszú fejlesztés eredménye. Részt vettek a véleményezésben és fejlesztésben: alsós tanítók, felsős – és középiskolai tanárok, szakértők. 

Jobbágy Miklósné- pedagógiai szakértő

Teszteltem és tanultam a használatát a Classbook óratervezőnek, és elkészítettem a tanfelügyeletemre az óraterveimet! Elfogadták és nagyon részletesnek tartották. Nagy segítséget nyújt a tanórai tervező munkámban. Javaslom, bátran kezdjétek el használni a siker nem marad el!

Tóth Lászlóné - középiskolai tanár

„Kipróbáltam a Classbook óratervezőt.Az alkalmazás hasznos segítője lehet minden pedagógusnak, aki a munkájához óravázlatokat készít.
Kevés idő alatt készíthetünk szép igényes óravázlatokat.”

Modern Iskola

Teszteltem és tanultam a használatát a Classbook óratervezőnek, és elkészítettem a tanfelügyeletemre az óraterveimet! Elfogadták és nagyon részletesnek tartották. Nagy segítséget nyújt a tanórai tervező munkámban. Javaslom, bátran kezdjétek el használni a siker nem marad el!

Néhány szervezet, akik minket választottak

 

Az ország szinte minden közoktatási intézményében jelen vagyunk

Székesfehérvári Tankerületi Központ

Jesper Kft

Érdi Tankerületi Központ

Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely

Csuha Antal Baptista Ált. Iskola, és Gimnázium, Szakgimnázium. és Szakközépiskola

Szellő EGYMI

Érted Vagyunk Szakiskola és EGYMI

Gyakran ismételt kérdések

Kezdetek
Miért alkottuk meg a Classbook-óratervező és a Skillful egyéni fejlesztési terv író programokat?
Azért alkottuk meg a programot, mert felmerült az igény, hogy a minőségi munka nem menjen a pedagógusok szabadidejének a rovására. A tanítási órákra való felkészülés minél könnyebb de szakszerű legyen.
Milyen elismeréseket kapott a program?
Több mint 4 éve dolgozunk programjaink fejlesztésén, finomításán. Eddig több mint 2000 pedagógussal tartottuk a kapcsolatot. Folyamatosan figyelembe vesszük a tanároktól, tanítóktól, szakfelügyelőktől jövő javaslatokat, és beépítjük a programokba. Iskolák komplett tantestülete tervezi velünk foglalkozásait. Facebook oldalunk több mint 2500 követővel rendelkezik, facebook csoportban majdnem 5000 csoporttag található. Vállalkozásunk 2017-ben megkapta a Széchenyi terv digitálisan felkészült vállalkozás minősítést.
Miért kellenek az óravázlatok?
A pedagógusok értékelésekor a tanfelügyelők a 326/2013. (VIII.30.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) 148. § (2) bekezdésében foglaltak alapján kötelesek áttekinteni az alábbi dokumentumokat, így ezek előkészítésére az ellenőrzött pedagógusoknak előre föl kell készülniük:
  • a meglátogatott órákra vonatkozó tanmenetek,
  • a meglátogatott órák óraterve vagy foglalkozásterve,
  • az egyéb foglalkozások (szakkör, korrepetálás, stb.) tervezési dokumentumai,
  • a foglalkozások haladási és osztályozó naplója,
  • a meglátogatott órákon részt vevő tanulók füzete.
Természetesen a tanfelügyeleti ellenőrzésről szóló hivatalos tájékoztatás előtt sem a pedagógus sem az igazgató nem tudja, hogy melyik órát látogatja meg a tanfelügyelet, de a dokumentumokat úgy kell előkészíteni, hogy azok megfeleljenek az elvárásoknak.
Pedagógus portfólió, látogatások formai elvárásainak megfelel?
Mindkét program a Pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtaknak megfelelően fekete, Times New Roman 12-es betűvel dolgozik.
Technikai kérdések
Milyen rendszer alatt működnek a programok? Mekkor a helyigénye?
A programok windows rendszer alatt működnek,38 Mb helyigénnyel.
Mi a teendőm a program első használatba vételekor?
A programok 4 módon tartalmaznak részletes leírást. A programokban található egy használati kézikönyv, továbbítunk egy rövidített útmutatót, a honlapon található részletes videós bemutató magyarázattal, és a programok maguk is tartalmaznak magyar nyelvű instrukciókat a használattal kapcsolatban.
Hányan használhatják a programot?
A program egy felhasználóra van tervezve. A profil kialakítása után adatainkat csak be kell kattintani, a rendszer önmagától kitölti a megfelelő sorokat.
Mit tegyek ha lejár a licencem?
Amennyiben szeretné megújítani licencét kérem írjon az info@oraterv.hu oldalra.
Ha lejár a licencem elvesznek az óraterveim is?
A válasz:nem. Az terveket el lehet menteni saját gépre, onnan bármikor előhívhatóak. A program a licenc megvásárlását követően lesz aktív.
Ha problémám merült fel a programmal kapcsolatban hol jelezhetem?
Amennyiben bármilyen kérés kérdés vagy probléma merül fel a honlapon keresztül a kapcsolatfelvételi lapon vagy az info@oraterv.hu címen jelezhető. A lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk. Az eddigi tapasztalat alapján egyértelműen kijelenthető, hogy kizárólag olyan típusú problémák merülnek fel, amely az általunk adott instrukciók alapján, könnyedén kiküszöbölhetőek.
Rendelés
Mi a teendőm rendeléskor?
Megrendelés menete új vásárláshoz és licenc-idő meghosszabbításhoz 1, Válasszon ki egy terméket , és kattintson rá! A következő oldalon, egy részlettes leírás található a termékről, itt kell kattintani a KOSÁRBA RAKOM gombra! További termékek választhatók, a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gomb megnyomásával. Automatikusan visszakerül a boltba. 2, Folytassuk a vásárlást! Kattintson a KOSÁR gombra! Van kuponja? Írja be a kuponkódot és nyomja meg a KUPON BEVÁLTÁSA gombot! Nyomja meg a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombot! 3,Töltse ki az adatait! Ellenőrizze le az adatait! Főleg az email címet mert ez a legfontosabb kommunikációs csatorna! Kattintson a közvetlen banki átutalásra, pipálja be az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket! Majd nyomja meg a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot! 4, Ebben a pillanatban meg is érkezett a visszaigazolás a saját, megadott email címre.Most annyi teendő van, hogy a levélben megadott számlaszámra fizesse be a vételárat! 5, Amint az utalás teljesül egy számlát és egy teljesített rendelésről szóló értesítést küldünk az email címre. A letöltésre kell kattintani, és letölteni a file-okat! A file-okat a rendszer egyszer engedi letölteni.
Hogyan tudok kedvezményt elérni?
Amennyiben több pedagógus, vagy egy egész tanári kar összefog, jelentős kedvezményt tudunk felajánlani. Az igényt az info@oraterv.hu címen jelezhetik.
Mi történik az adataimmal?
A megadott személyes információkat az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően tároljuk. Harmadik személynek nem adjuk ki.

Pin It on Pinterest