Csomag 1-Skillful egyéni fejlesztési terv + Classbook-óratervező A 2023-2024

18 000 Ft

Leírás

A csomag 2 terméket tartalmaz: Skillful egyéni fejlesztési tervet és Classbook-óratervező A programot

A Skillful egyéni fejlesztési terv program Magyarország egyetlen,pedagógusok gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok számára készült egyéni fejlesztési tervek előállításra alkalmas sablonja

SKILLFUL-egyéni fejlesztési terv sablon

A sablon úgy készült, hogy az Útmutató a pedagógusok előmeneteli rendszerében előírt egyéni fejlesztési terveket lehessen készíteni.

Leírás

Forrás: Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Ötödik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag hatodik, javított változata 15. sz. melléklet Az egyéni fejlesztési terv sablonja és tartalmi elemei Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez (pdf) (hatodik változat)

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/pem/gyogypedagogia.pdf

Percek alatt komplett egyéni fejlesztési terv készíthető, előre beírt elemekből összeállítható. A sablon több mint 500 szakkifejezést tartalmaz, amit korlátlanul lehet bővíteni.
Alkalmi és hosszú távú tervek készítésére is alkalmas
Nagyon egyszerűen kezelhető , nem kell szerkeszteni, azonnal nyomtatóbarát verzióban előállítja a terveket
Átlátható, mert tanévre lebontva, rendszerezve, egyénre szabható módon betűrendben tárolja a terveket
Könnyen megtanulható a programhasználata: A tervek elkészítését útmutató, programban magyarázatok, videós bemutató is segíti.

Használati ideje: 2023.07.12-től – 2024. augusztus 31-ig érvényes.

 

A Classbook-óratervező program Magyarország egyetlen,pedagógusok számára készült Óra,- foglalkozástervező programja

CLASSBOOK-ÓRATERVEZŐ A sablon

A sablon úgy készült, hogy az Útmutató a pedagógusok előmeneteli rendszerében előírt foglalkozásterveket, óraterveket lehessen készíteni.
Előnyei:
Időtakarékos mert percek alatt komplett óraterv készíthető, előre beírt elemekből összeállítható, a program több mint 500 szakkifejezést tartalmaz, amit korlátlanul lehet bővíteni.

A pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtak szerint A változatban.

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Ötödik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag ötödik, javított változata 9. sz. melléklet Óraterv – „A” változat, változat:Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez (pdf) (hatodik változat)

Személyre szabható mert szaktól, pedagógus munkakörtől függetlenül minden pedagógus korlátlan óraszámban készíthet vele terveket
Könnyen kezelhető, nem kell szerkeszteni, azonnal nyomtatóbarát verzióban előállítja a terveket
Az egész éves óravázlat gyűjteményt osztályonként, évfolyamonként, tantárgyanként rendszerezve tárolja
Órára, napra pontosan lekérdezhető, nyomtatható, megváltoztatható.

Óravázlatok írására ajánljuk.

Használati ideje: 2023.07 12-től 2024. augusztus 31-ig érvényes

 

Pin It on Pinterest