Rendelés és licenc- idő hosszabbítás

Megkönnyítjük a munkád!

Óraterv és egyéni fejlesztési terv sablonjaink, olyan számítógépes programok, melyek beépített modulokkal- és kulcsszavakkal segítik a pedagógusok adminisztrációs munkáját. A mindenkori ajánlásoknak, útmutatókban foglaltaknak megfelelnek. Használatuk könnyen elsajátítható. A közoktatás minden szintjén, minden tantárgyra alkalmasok óratervek, óravázlatok  és egyéni fejlesztési tervek előállítására.

Néhány szervezet, akik támogatást nyújtottak

Székesfehérvári Tankerületi Központ

Váci Tankerületi Központ

Hajdúböszörményi Tankerületi Központ

Közép- Budai Tankerületi Központ

Kisvárdai Tankerületi Központ

Érdi Tankerületi Központ

Jesper Kft

Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely

Csuha Antal Baptista Ált. Iskola, és Gimnázium, Szakgimnázium. és Szakközépiskola

Szellő EGYMI

Érted Vagyunk Szakiskola és EGYMI

Megrendelés menete

új vásárláshoz és licenc-idő meghosszabbításhoz

1, Válasszon ki egy terméket , és kattintson rá! A következő oldalon, egy részlettes leírás található a termékről, itt kell kattintani a KOSÁRBA RAKOM gombra! További termékek választhatók, a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gomb megnyomásával. Automatikusan visszakerül a boltba.

2, Folytassuk a vásárlást! Kattintson a KOSÁR gombra!  Van kuponja? Írja be a kuponkódot és nyomja meg a KUPON BEVÁLTÁSA gombot! Nyomja meg a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombot!

3,Töltse ki az adatait! Ellenőrizze le az adatait! Főleg az email címet mert ez a legfontosabb kommunikációs csatorna! Kattintson a közvetlen banki átutalásra, pipálja be az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket! Majd nyomja meg a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot!

4,  Ebben a pillanatban meg is érkezett a visszaigazolás a saját, megadott email címre.Most annyi teendő van, hogy a levélben megadott számlaszámra fizesse be a vételárat!

5, Amint az utalás teljesül egy számlát és egy teljesített rendelésről szóló értesítést küldünk az email címre. A letöltésre kell kattintani, és letölteni a file-okat! A file-okat a rendszer egyszer engedi letölteni.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

Bankkártyás fizetés Barionnal

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelni a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszavó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

 FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltöltött Barion egyenleget, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tud fizetni.

  • Időmegtakarítás – 90%
  • Személyre szabható – 100%
  • Szakmai követelményeknek megfelelés – 100%

Csoportos kedvezmény igénylése

Pin It on Pinterest

Share This