Milyen trendet mutat a google keresések emelkedése?

Megállapíthatjuk, hogy az eddig sem csekély online tanulási igény az utóbbi hónapokban erősen megemelkedett. Növekvő kereslet mutatkozik az online nyelvtanítás, online tanulás gyerekeknek téma, a kreatív tanfolyamok, az online közvetített mozgásórák, a marketing és számítógép kezelési ismeretek, pszichológiai tanfolyamok, iránt!
Néhány hónappal a Covid-19 kitörése után az online tanulási piac erősebb, mint valaha.
A pandémia időszakot az emberek arra használták, hogy fejlesszék a képességeiket, többet tanuljanak, valami újat vagy kiemelkedjenek egy adott területen, ezért online tanfolyamokba fektettek és fektetnek ma is..
A Google Trends segítségével megtudhatjuk, hogy melyek azok a témák, amelyek utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapnak. A google trends a keresések számát mutatja meg, így ki lehet számítani, hogy melyek azok a tanfolyamok, amelybe érdemes befektetni.
Ha érdekel az online tanfolyamok létrehozása és értékesítése, valamint egy nyereséges tanfolyam-ötlet keresése, akkor itt találod a legjobb online tanfolyamok témáit, amelyekre jelenleg nagy a kereslet, kategóriák szerint:

Nyelvtanulás

Az online nyelvtanuló tanfolyamokra továbbra is egyre növekszik a kereslet, mert hihetlen lehetőség otthonról kényelmesen tanulni és gyakorolni a nyelvet.

A WordTips létrehozott egy infografikát, amely a világ 100 legtöbbet beszélt nyelvét mutatja be. A grafika érdekes mintát mutat be, és segít meghatározni, melyek a legnépszerűbb nyelvek. Az élen az angol nyelv áll, amelyet a mandarin, a hindi, a spanyol és a francia követ.

Az egyes nyelveket jobban megvizsgálva kiderült, hogy nagy az igény az angol, a spanyol és a francia nyelvtanulási lehetőségekre:

Ha rendelkezel képesítéssel vagy képességekkel e három nyelv tanítása jó befektetés lehet és idegen nyelvtanárként saját online akadémiáját építhetsz fel. Érdemes gondolkodni réspiacokban is, például: angol nyelvoktatás gyerekeknek vagy üzleti angol tanítása. Az  altémák iránt egyre nagyobb igény mutatkozik.

Sokan nyelvtanulási alkalmazásokból szeretnek nyelveket tanulni, míg mások viszont tanárt vagy oktatót keresnek, mivel a diákok és tanárok közötti interakció továbbra is rendkívül fontos a nyelvtanulásban.

Van egy útmutatónk arról, hogyan taníthatsz nyelvet online:

Online tanítás elearning platform segítségével

Lehetőséged van saját online vállalkozás létrehozására online tanulási platform használatával. Ez a lehetőség rugalmasságot biztosít a saját és tanulóid igényeidhez életkorához érdeklődéséhez igazíthatod.

Saját webhelyed, tanfolyamaid és automatizált értékesítési rendszered lehet, lehetőséged nyílik oktatási vállalkozássá növekedni, vagy mellékjövedelmet szerezni.

Ezen a ponton érdemes megemlíteni, hogy jelentősen megnőtt az igény az online elérhető digitális tananyagok iránt a gyerekek számára. A Google Trends kimutatta, hogy a gyerekek online órái és tevékenységei iránti érdeklődés az egekbe szökött, és azóta is felfelé halad. A gyermekórák iránti kereslet növekedése lehetőséget kínál arra, hogy az online tanárok és oktatók a fiatalabb korosztályokra koncentrálhassanak.

oktatási-weboldalkészítés-tanároknak

Kézműves tanfolyamok, Rajz

A kreativitás kifejezése a meditatív feladatok végzése segítenek életünk minden területén a társadalmi, intellektuális, érzelmi és fizikai fejlődésben.

A pandémia időszak alatt sokan a feszültséget, unalmat kreatív tevékenységekkel űzték el. Megmutatkozott az igény, hogy ezáltal a későbbiekben pénzt tudjak keresni, és otthonról dolgozhassanak, rugalmasabbá váljanak a munkaerőpiacon.

Hogyan készíthetsz tanfolyamokat, oktatási anyagaidból?

Online tananyagok értékesítése tanároknak, tanítóknak, oktatóknak, trénereknek

www.oraterv.hu

Érdekes adat, Association for the creative industries-tól hogy a  kézművesek ​​nagy része a 18 és 34 év közötti korosztályból kerül ki. A háztartások csaknem kétharmada (63 százaléka) legalább egy kézműves hobbival foglalkozik, és ez a szám az elkövetkező években valószínűleg növekedni fog. A hobbik, kiutat kínálnak a modern életmódból, amely a mobil technológia túlzott használatára támaszkodik. Az okostelefonok és táblagépek nem pótolják önkifejezéssel kapcsolatos hiányt, és nem biztosítanak elégedettséget.

Szakmai készségek és karrier

Egy másik szinten az emberek egyre inkább az online eszközök felé fordulnak, keresik a tanfolyamokat, amely segít javítani munkaerő piaci helyzetükön, szakmát válthatnak vagy előreléphetnek a választott szakmájukban.

Jelenleg úgy tűnik, hogy érdeklődés mutatkozik az üzleti, marketing, számviteli, számítástechnikai, matematika iránt.
A marketing tanfolyamok mindig hasznosak, és bármilyen szakmához jól köthetők. Elengedhetetlen eleme lett a vállalkozás alapításának, szolgáltatásainak és termékeinek reklámozásának ismerete. Az online marketing tanfolyamok leginkább a digitális marketing és a közösségi média megismerése, az üzleti márkaépítése, az ügyfelek elkötelezettségére és a marketinganalitika elemzésére fókuszálnak.

Fitnesz

Kétségtelen, hogy a fitneszipart súlyosan sújtotta a koronavírus. Mint a kutatás azt mutatja, a fitneszklubok több mint 90 százaléka a világ minden tájáról kénytelen volt bezárni. De amikor az egyik ajtó becsukódik, kinyílik egy másik. A legfrissebb keresési adatok azt mutatják, hogy az edzőknek és edzőknek egyre nagyobb lehetőségük van arra, hogy kibővítsék üzleti tevékenységüket „online” kapcsolattartással. Az otthoni tornatermi eszközökhöz kapcsolódó eladások növekedése és a karantén alatt bekövetkezett online fitnesz előfizetések száma azt mutatja, hogy a fitnesz kultúra online növekedett tovább.

Önfejlesztés

Egy fő terület, amelyre az emberek több pénzt és időt fordítanak, az önfejlesztés. Ennek bizonyítéka a tetemes mennyiségű önsegítő könyv. Nem csak  a könyvek népszerűsége ugrott meg, de a témába elérhető podcastok a blogok, élő események, webes szemináriumok, workshopok palettája is színesedett. Amint azt a piackutatási jelentések mutatják, 2022-re az önfejlesztő ipar csak az Egyesült Államokban 13 milliárd dollárt fog elérni. Ez a szám elégséges annak indokolásához, hogy miért bölcs döntés választani ezt az ágazatot választani és befektetni a személyes fejlődésbe és a coachingba.

Az életvezetési edzővé válás lényege, hogy segítsen másoknak felfedezni teljes lehetőségeiket az élet számos területén. Ha úgy gondolod, hogy ez a számodra lehetőségeket tartogat, nézd meg ezt az ábrát.

Legyen bevételed a oktatási anyagaidból, készíts tanfolyamokat!

Tanároknak, tanítóknak, oktatóknak, trénereknek

 

Nem gondolkodtál még azon, hogy pénzt is kereshetnél az oktatási anyagaidból, óráidból? Pedig egyre többen élnek a megnövekedett igényekkel! Tényleg egyszerűen elérhető, a teljes függetlenség vagy a magas mellékjövedelem.

Főzés és táplálkozás

Érdekes módon az a terület, ahol az emberek jobbak szeretnének lenni, a főzés és a táplálkozás. A gyors életritmus, a nap folyamán rendelkezésre álló korlátozott idő és a gyorsétkeztetés kényelme mind megviselte egészségünket veszélyezteti. A főzés és a megfelelő táplálkozás megtanulása azonban egy egészségesebb életvitelt kínál.  Növekszik azoknak a száma, akik érdeklődnek fitnesz iránt, vagy egyszerűen jobban akarnak vigyázni a testükre.

Az online főzőtanfolyamok iránti kereslet 2020 májusában érte el a csúcspontját, és bár enyhe csökkenést mutat, ismét emelkedik. Ha tudsz főzni, egészséges és tápláló ételek főzése közben fel akarod ajánlani másoknak a tudásod, akkor itt a lehetőség, hogy kiteljesedj.

Pin It on Pinterest

Share This