Classbook-Óratervező  Skillful egyéni fejlesztési terv programok funciói
-Előírás szerinti óratervek, egyéni fejlesztési tervek készítése
-Nyomtatóbarát-Nem kell többet az óraterveket szerkeszteni
-Pedagógiai alapfogalmakat tartalmazza a program – kattintás alapú előhívás
-Könnyű használat
-Tankerületek által elismert, vásárolt program
Classbook- óratervező sablonok A és B változatban érhetők el, amellyekkel az „Útmutató a pedagógusok minősítési
rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Hatodik, módosított változat” tartalmaz.  A program egy olyan előre lekészített sablon, amely automatikusan előállítja az Útmutatóban leírt óraterveket. A program több száz pedagógiai alapfogalmat tartalmaz, amelyeket kiválasztással lehet a megfelelő helyre kattintani.
Skillful egyéni fejlesztési terv sablon mindazoknak készült akik BTMN, SNI és HHH tanulókkal fogalalkoznak. A terv az oktatas.hu honlapon kiadott útmutatók szerint vezeti vévgig a gyógypedagógusok, pedagógusokat a fejlesztési tervek készítésén. Teszi ezt egyszerűen és gyorsan. Rendszerezetten tartalmaz alapfogalmakat több mint ezres nagyságrendben, azonnal nyomtatóképre rendezve.
Mivel programjaink a hatályos előírás szerint készültek tankerületek, egyházi és állami fenntartású iskolák több éve megrendelőink.
Dokumentációt megkönnyítő sablonjainkról a blog oldalon mindent információ elérhet: vélemények, bemutatókat, oktató videók.
 Rendeld meg most bármelyik programot, amely megkönnyíti és felgyorsítja a munkájádat a következő tanévekben!

Tekintsd meg a bolt kínálatát itt: www.oraterv.hu/rendeles

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Pin It on Pinterest

Share This