Szakértők és tanárok fejlesztettek egy számítógépes programot, amellyel könnyen gyorsan lehet óraterveket, óravázlatokat írni!

Kiknek ajánljuk programjainkat?

Óvodapedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, tanítóknak és tanároknak 1-12. osztályig

Mire használhatók a programok?

Classbook-óratervező programmal a mai kor elvárásának megfelelően magas szakmai színvonalú, differenciált foglalkozások, órák megtervezését dokumentálást lehet elvégezni. Általános elvárás, hogy az órák változatosak, érdekesek legyenek. A program lehetővé teszi, hogy  pár kattintással jól átlátható terveket alkossunk.

Skillful egyéni fejlesztési terv az Sni és Btmn gyerekekkel foglalkozók igényeire lett szabva, amikor fejlesztési területek, célok  szerint lehet a tevékenységeket dokumentálni.

Elfogadják portfólióban, látogatásokkor?

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez iránymutatásai alapján készült, a formai előírások betartásával. (Lásd gyik a lap alján)  Számos tantestület kollektívan rendelt programjainkból, pedagógia szakszolgálatokból kapunk visszajelzéseket, hogy hiánypótló programot alkottunk az Skillful egyéni fejlesztési terv programmal.

Mennyi időt,energiát spórol nekem?

Az óravázlatokat, óraterveket, fejlesztési terveket percek alatt meg tudom írni.

Mivel tud többet mint a word szerkesztő, amit eddig használtam? 

Több látványos megoldás gyorsítja fel a munkát:

  • A programokban több mint ezer pedagógiai szakkifejezés be van építve, amit a megfelelő helyre csak be kell kattintani.
  • A pár perc alatt elkészített tervet, nem kell a szöveget formázni, azonnal nyomtatható, pdf-ben menthető a további használatra. Látványos és szép a végeredmény.
  • A pedagógusok előmeneteli rendszerében előírtaknak megfelelő formátumban A és B változatban teszi lehetővé a tananyag megtervezését
  • A programot könnyen érthető, magyar nyelvű instrukciók is segítik, ami alapján első használat után könnyen megtanulhatóvá teszi a programot.
  • Tároló funkcióval is el lett látva. Az adott óratervhez csatolható kép, word, excel dokumentum. Akár feladatlapokat vagy mondjuk egy óra értékelését ( dolgozatokat scannelve) is tárolhatjuk.
  • Az új tanévben pár kattintással átvihetők a tervek a következő tanévre. Amennyiben szükséges újra szerkeszthetőek az óratervek.

ÖSSZEFOGLALVA

Sok időt takarítható meg vele az új tanévben!
LEGYÉL KÉPBEN, ISMERD MEG A CLASSBOOK-ÓRATERVEZŐ PROGRAMOT, KATTINTS A GOMBRA:

Pin It on Pinterest

Share This