Magyartanárként és gyógypedagógusként dolgozom egy általános iskolában. A magyartanításon kívül
BTMN és SNI tanulók fejlesztését végzem, a tanulók egyéni fejlesztési tervét a Skillfull egyénifejlesztési terv készítő programmal készítettem a tavalyi tanévben. Egy évvel ezelőtt rendeltem meg a programot, gyorsan megismerkedtem vele a kézikönyv segítségével.

Nagy segítséget nyújt a napi munkában és felkészülésben. A fejlesztési terv elkészítése sokkal gyorsabban ment, mint a kézzel vagy gépelve készített terv esetében.

Nagyon tetszik nekem a már eleve feltöltött szótár, amiből egy kattintással ki tudom választani a számomra szükséges fejlesztési területet vagy módszereket, eszközöket, sőt még feladattípusokat is. Az is nagyon jó, hogy a saját képemre tudom formálni ezeket a szótárakat, hiszen nem mindannyian ugyanazokat a kifejezéseket, feladatokat használjuk, begépelhetem a saját szótáramat, törölhetem a számomra felesleges tartalmakat. Az elkészített
fejlesztési terveket a program listázza és könnyedén nyomtatható közülük, amire szükségem van.

Nagy segítség, hogy a program megőrzi az előző anyagokat, az új tanévben nem kell mindent újra az elejéről kezdeni.

Az órákra való felkészüléskor egy pillanat alatt elővehető a terv, mindig kéznél van,
nem keveredik össze semmi, bármikor használható. 21 tanulóra kellett tavaly egyéni fejlesztési tervet készítenem negyedévente, tehát nagyon fontos szempont volt, hogy minél gyorsabban, minél egyszerűbben lehessen dolgozni. És ez a program ezt lehetővé tette!

Nagyon megkedveltem a Skillfull programot, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom, nagyon nagy segítség a munkámban.
Köszönet érte a fejlesztőknek!
Cseresznyés Hajnalka

 

 

 

Bővebben a Skillful egyéni fejlesztési terv programról

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ezek is érdekelhetnek

Játékok első napra: színes, cukros, beszélgetős

Játékok első napra: színes, cukros, beszélgetős

TANTÁRGY: bármely       IDŐ: 15-30 perc   KOROSZTÁLY: bármely      MUNKAFORMA: csoport, plénum      ESZKÖZÖK: színes cukor ELŐKÉSZÍTÉS: szükséges  MIRE JÓ MÉG: elfogadás, csoportkohézió erősítés Olyan sokminden történt velünk az elmúlt időszakban, olyan sokat...

Last minute ötlet: bemelegítő játék első osztályfőnöki órára

Last minute ötlet: bemelegítő játék első osztályfőnöki órára

TANTÁRGY: osztályfőnöki óra         IDŐ: 5-15 perc    KOROSZTÁLY: bármely     MUNKAFORMA: egyéni, pár, csoport, plénum      ESZKÖZÖK: papír, ceruza    ELŐKÉSZÍTÉS: nem szükséges  MIRE JÓ MÉG: bemelegítés, osztályközösség építése kommunikáció, képzelet, kreativitás ...

Titkos jutalom

Titkos jutalom

A gyerekek imádják, ha előkerül a titkos jutalom tábla.

Pin It on Pinterest

Share This