Egyedülálló segítség pedagógusoknak, a fejlesztésben dolgozóknak

Skillful egyéni fejlesztési terv készítése

Mi a Skillful?

Egy olyan könnyen és gyorsan megtanulható számítógépes program, amelyel a Btmn, Sni, HHH, tehetséges tanuló egyéni fejlesztési tervét lehet elkészíteni a törvényben és előírásokban megadott módon.

Milyen előírásoknak kell megfelelnie az egyéni fejlesztési tervnek?

Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Ötödik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag ötödik, javított változata

15. sz. melléklet Az egyéni fejlesztési terv sablonja és tartalmi elemei

KIEGÉSZÍTŐ ÚTMUTATÓ az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez felhasználói dokumentáció értelmezéséhez Gyógypedagógiai nevelés

Második kiegészítés 13-14. oldal

KIEGÉSZÍTŐ ÚTMUTATÓ az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez felhasználói dokumentáció értelmezéséhez A pedagógiai szakszolgálati intézményben pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak részére Negyedik, javított kiadás

65-66. oldal

Milyen lehetőségek vannak a Skillful egyéni fejlesztési terv készítő programban?

k

Törvényi előírásoknak megfelelő

Minden gyermek adatait védetten tárolja

Több mint 1000 szakkifejezés elérhető, beszúrható egy kattintással

Skillful egyéni fejlesztési terv

A dokumentációts munkára szánt időt minimálisra csökkenti

A pár perc alatt elkészíthető egy terv

Könnyen kezelhető, magyar nyelvű leírással, videós segítséggel

Egyéni fejlesztési terv 2023-as tanévtől. Csomagban is megrendelhető!

óraterv és egyéni fejlesztési terv programok egyben

Tapasztalat

Magyartanárként és gyógypedagógusként dolgozom egy általános iskolában. A magyartanításon kívül
BTMN és SNI tanulók fejlesztését végzem, a tanulók egyéni fejlesztési tervét a Skillfull egyénifejlesztési terv készítő programmal készítettem a tavalyi tanévben. Egy évvel ezelőtt rendeltem meg a programot, gyorsan megismerkedtem vele a kézikönyv segítségével.

Nagy segítséget nyújt a napi munkában és felkészülésben. A fejlesztési terv elkészítése sokkal gyorsabban ment, mint a kézzel vagy gépelve készített terv esetében.
Nagyon tetszik nekem a már eleve feltöltött szótár, amiből egy kattintással ki tudom választani a számomra szükséges fejlesztési területet vagy módszereket, eszközöket, sőt még feladattípusokat is. Az is nagyon jó, hogy a saját képemre tudom formálni ezeket a szótárakat, hiszen nem mindannyian ugyanazokat a kifejezéseket, feladatokat használjuk, begépelhetem a saját szótáramat, törölhetem a számomra felesleges tartalmakat. Az elkészített
fejlesztési terveket a program listázza és könnyedén nyomtatható közülük, amire szükségem van.

Nagy segítség, hogy a program megőrzi az előző anyagokat, az új tanévben nem kell mindent újra az elejéről kezdeni.

Az órákra való felkészüléskor egy pillanat alatt elővehető a terv, mindig kéznél van,
nem keveredik össze semmi, bármikor használható. 21 tanulóra kellett tavaly egyéni fejlesztési tervet készítenem negyedévente, tehát nagyon fontos szempont volt, hogy minél gyorsabban, minél egyszerűbben lehessen dolgozni. És ez a program ezt lehetővé tette!

Nagyon megkedveltem a Skillfull programot, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom, nagyon nagy segítség a munkámban.
Köszönet érte a fejlesztőknek!
Cseresznyés Hajnalka

A videón bemutatjuk, hogy a Skillful egyéni fejlesztési terv programban tényleg percek alatt lehet részletekbe menően rögzíteni a dokumentációkat, naplókat, terveket.

Van még kérdése? Tegye fel!

Pin It on Pinterest

Share This