Skillful egyéni fejlesztési terv 2022-2025

10 600 Ft

Leírás

A Skillful egyéni fejlesztési terv program Magyarország egyetlen,pedagógusok gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok számára készült egyéni fejlesztési tervek előállításra alkalmas sabon

SKILLFUL-egyéni fejlesztési terv sablon

A sablon úgy készült, hogy az Útmutató a pedagógusok előmeneteli rendszerében előírt egyéni fejlesztési terveket lehessen készíteni.

Leírás:

Forrás: Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Ötödik, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által 2013. november 19-én elfogadott általános tájékoztató anyag hatodik javított változata 15. sz. melléklet Az egyéni fejlesztési terv sablonja és tartalmi elemei Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez (pdf) (hatodik változat)

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/pem/gyogypedagogia.pdf

Percek alatt komplett egyéni fejlesztési terv készíthető, előre beírt elemekből összeállítható. A program több mint 500 szakkifejezést tartalmaz, amit korlátlanul lehet bővíteni.
Alkalmi és hosszú távú tervek készítésére is alkalmas
Nagyon egyszerűen kezelhető , nem kell szerkeszteni, azonnal nyomtatóbarát verzióban előállítja a terveket
Átlátható, mert tanévre lebontva, rendszerezve, egyénre szabható módon betűrendben tárolja a terveket
Könnyen megtanulható a programhasználata: A tervek elkészítését útmutató, programban magyarázatok, videós bemutató is segíti.

Használati ideje: 2022.07.12-től  2025. augusztus 31-ig érvényes

Pin It on Pinterest