Szeretnénk figyelmedbe ajánlani 3 pedagógusoknak készült termékünket, melyekkel az előírásoknak megfelelő óraterveket, óravázlatokat, egyéni fejlesztési terveket lehet gyorsan készíteni.

Évek óta készítünk számítógépes programokat, amelyekkel a pedagógusok megkönnyíthetik, szakszerűen kezelhetik dokumentációs munkájukat.

Mi alapján készítsem el az óravázlataimat, óraterveimet, egyéni fejlesztési terveimet?

Az óratervekre, óravázlatokra, egyéni fejlesztési tervek kidolgozásához mára már új szempontok kerültek előtérbe.  Két fő része van a felkészülési dokumentumoknak.

1, A fejléc, ahol a korábbiaknak  megfelelően a tanító adatai, és az óra legfontosabb pedagógiai szempontjainak a felsorolása történik.

2, A korábbiaktól eltérően viszont az órák kidolgozásánál fontosak lettek az átláthatósági szempontok. Az óratervek lerövidültek, már nem lényeges, hogy részletesen megjelenjenek a kérdések és az arra adandó válaszok. Ez mutatja a szemléletváltást is , amelyben már egy kérdésre nem csak egy válasz adható. Az órák tevékenység és kooperatív alapúak. Az óratervekben is megjelennek  az új elemek, mint akár az egyéni fejlesztés, vagy a tantárgyi kapcsolatok.

Az ajánlott óratervek nyilvánosan is elérhető dokumentumokban tekinthetők meg.

 

Itt találhatók az útmutatók,amelyek alaján a megfelelő terveket lehet elkészíteni.

Ismerd meg az óratervezés egy új módját. Gyakran egy kattintás is elég.

Ha szeretnél segítséget az óraterv íráshoz ismerd meg programjainkat. A Classbook A, Classbook B, óraterv író programok, amelyek az ajánlott formáját követi,  és Skillful egyéni fejlesztési terv író programokat!

Az útmutatókban vázlatosan kiadott óratervek, egyéni fejlesztési tervnek egységes arcot és keretet adtunk. Több mint 1000 szakmai kifejezéssel töltöttük fel a programokat és hierarchikusan rendeztünk, amelyek egy kattintással elérhetők.

  Könnyen megtanulható, és szép óratervek óravázlatok, egyéni fejlesztési tervek készíthetők, gyorsan, magas szakmai szinvonalon.

  Készülj velünk a 2019/20-as tanévben!

  Megvásárolhatók az óratervező programok 2019-20-as tanévre

  Nincs találat

  A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

  A fejlesztő értékelés lépésről-lépésre, eszközök, módszerek a gyakorlatban

  A fejlesztő értékelés lépésről-lépésre, eszközök, módszerek a gyakorlatban

  A fejlesztő értékelés, az értékelési módszerek olyan változatos széles skálája, amelyeket a tanulási folyamat során FOLYAMATOS ÉRTÉKLÉSRE HASZNÁLUNK. A tanulók és tanáraik folyamatos visszajelzést kapnak arról, hogy hol tartanak azokat a fogalmakat, amelyeket a tanulók még nem értettek meg, a készségeket, amelyek elsajátítására még energiát kell fordítani.

  Pin It on Pinterest

  Share This