Magyarországon egyedülállóan dolgozhatsz

óratervező és fejlesztési terv sablonjainkkal

Karácsonyi akció

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kényelmes
Beépített elemek
Beépített arculat
Gyors

Most karácsonyi díszbe akcióba öltöztek

%

Akciósan még az idén

Mindig számon tartod, a formai elírásokat?

 

Nincs is rá szükség!

Ha óratervet, óravázlatot, egyéni fejlesztési tervet készítesz, több dokumentum változásait előírásait is fejben kellene tartanod.

Most ezt megteszik helyetted sablonjaink, amelyek beépített arculattal, előre elrendezett elemekkel ügyesen vezetnek végig.

Nézd meg a videót!

Skillful egyéni fejlesztési terv sablon munka közben

Miért legyen kéznél a Classbook óraterv sablon?

Biztos nem lesz szükséged útmutatóra többet

Az egyéni fejlesztési terv óvodapedagógusoknak, tanároknak és tanítóknak is ajánlott

Csomagban is kapható

Egyéni fejlesztési terv+óratervő programok

Classbook-óratervező A sablon

Classbook-óratervező B sablon

Karácsonyi limitált kiadás

CLASSBOOK-óratervező az alap- és középfokú oktatásban dolgozó tanítóknak és tanároknak készült, a pedagógusok előmeneteli rendszerében ajánlottak alapján. Ezért szaktól függetlenül bármelyik tanóra vagy foglalkozás megtervezésére kiválóan megfelel.

Modern Iskola

Így rendelheted meg a karácsonyi akciós sablonokat

Átutalással vagy bankkártyával

1, Válaszd ki egy karácsonyi dobozos akciós terméket, és kattints rá! A következő oldalon, egy részlettes leírás található a termékről, itt kell kattintani a KOSÁRBA RAKOM gombra! További termékek választhatók, a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gomb megnyomásával. Automatikusan visszakerülsz a boltba.

2, Folytassuk a vásárlást! Kattints a KOSÁR gombra!  Van kuponod? Írd be a kuponkódot és nyomd meg a KUPON BEVÁLTÁSA gombot! Nyomd meg a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombot!

3,Töltsd ki az adataid! Ellenőrizd le az adataidat! Főleg az email címet mert ez a legfontosabb kommunikációs csatorna! Kattints a közvetlen banki átutalásra, pipáld be az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket! Majd nyomjd meg a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot!

4,  Ebben a pillanatban meg is érkezett a visszaigazolás a saját, megadott email címre.Most annyi teendő van, hogy a levélben megadott számlaszámra fizesd be a vételárat!

5, Amint az utalás teljesül egy számlát és egy teljesített rendelésről szóló értesítést küldünk az email címre. A letöltésre kell kattintani, és letölteni a file-okat! A file-okat a rendszer egyszer engedi letölteni.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

Bankkártyás fizetés Barionnal

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnia bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelni a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és jelszavó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

 FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja, az előre feltöltött Barion egyenleget, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tud fizetni.

  • Időmegtakarítás – 90%
  • Személyre szabható – 100%
  • Szakmai követelményeknek megfelelés – 100%

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ha hasznosnak találod  a bejegyzéseket a további tartalmakért kövess minket a facebookon!

Pin It on Pinterest