0 Items

Részösszeg: Ft


Nincsenek termékek a kosárban.

33%

Ajándékkártya

9 200 Ft 6 200 Ft

Az ajándék kártya egy Ön választott program letöltésére jogosít az oraterv.hu oldalon. Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. Az ajándékkártya a 2021. augusztus 31-ig érvényes. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.

Az ajándékkártya letölthető termék. Letöltés után nyomtatható.

Az ajándékkártyák egyedi kódot tartalmaznak, amelyet a program kiválasztása és megrendelése során egyszer lehet alkalmazni. A program letöltéséhez technikai támogatás jár, amelyet az info@oraterv.hu email címen lehet kérni.

3 program közül lehet választani a Classbook-óratervező A, a Classbook-óratervező B és a Skillful egyéni fejlesztési terv program.  Mindhárom programunk 2021. augusztus 31-ig. A programok szakmai ajánlások és minták figyelembevételével készültek, a magyar közoktatási rendszerben használt útmutatók és kézikönyvek alapján.

A programokról részletes bemutató a következő oldalakon érhető. A Classbook-óratervező A és B programokat, www.oraterv.hu/bemutato oldalon, a Skillful egyéni fejlesztési tervről:  www.oraterv.hu/skillfulbemutato oldalon

Technikai tudnivak:

A Classbook-óratervező programok egy felhasználós, a Skillful egyéni fejlesztési tervek több felhasználós programok. Futtatásukhoz windows rendszer szükséges.

Beváltási útmutató

Kérem, menjen a www.oraterv.hu/karacsony oldalra. Az oldal 2019. december 25-én nyílik meg. Ez a levele és az ajándékkuponja is egy kuponkódot tartalmaz, amellyel a választott termék átvehető. Válasszon az oldalon megtalálható karácsonyi dobozos termékek közül és adja meg a kért adatokat. Ne felejtse el beírni az egyedi kuponkódot! Nyomjon rá a megrendelés gombra. A megadott email címre egy visszaigazolás érkezik, majd hamarosan megérkezik a letöltő linkeket is tartalmazó email. Az email-ben megadott linkeket megnyitva letöltheti a választott programot. Fontos javaslat, hogy először a telepítési tudnivalót töltse rá a gépére, és olvassa el!

Pin It on Pinterest