Karácsonyi ajándék neked!

A kuponkód egy  általad választott sablon letöltésére jogosít az oraterv.hu oldalról.

Sablonjainkról

Jelenleg 3 program elérhető a Classbook-óratervező A sablon, a Classbook-óratervező B sablon,óratervek és óravázlatok készítésére; és a Skillful egyéni fejlesztési terv sablon ,egyéni fejlesztési tervek készítésére.

Mindhárom sablon 2021. augusztus 31-ig érvényes. A sablon szakmai ajánlások és minták figyelembevételével készültek, a magyar közoktatási rendszerben használt útmutatók és kézikönyvek alapján. Mielőtt választasz, ismerd meg
sablonjainkat: www.oraterv.hu/bemutato oldalon a Classbook-óratervező A és B
sablonokat, www.oraterv.hu/skillfulbemutato oldalon egyéni fejlesztési tervünket.

A sablonok windows rendszer alatt működnek. 

 

 

Beváltási útmutató

Válassz az oldal alján megtalálható karácsonyi dobozos termékek közül és add meg a kért adatokat. Érvényesítsd az egyedi kuponkódot! Nyomj rá a megrendelés gombra! A megadott
email címre egy visszaigazolás érkezik, majd hamarosan megérkezik a letöltő linkeket is tartalmazó email. Az email-ben megadott linkeket megnyitva letöltheted a választott sablont. Fontos javaslat, hogy először a telepítési tudnivalót töltsd rá a gépre, és olvasd el!
Bármilyen kérés, kérdés merül fel, az info@oraterv.hu email címre írva szívesen válaszolunk!
Kellemes ünnepeket kívánunk!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Pin It on Pinterest